На окупованих територіях росіяни хочуть змусити людей дивитись «інавгурацію» Путіна

За показами на його «інавгурацію» насильники готуються до збільшення пропаганди Путіна на окупованих територіях. Мешканці тимчасово анексованих територій будуть змушені дивитись цю трансляцію – розповідає Центр національного спротиву.

Згідно з інформацією від Нацспротиву, кремлівські терористи збираються не лише копіювати обмеженими снарядами з Північної Кореї, але й копіювати її культ культу особистості. 7 травня у Москві відбудеться циркова вистава «інавгурація президента РФ», обовʼязковий для перегляду населення тимчасово окупованих територій.

Уряд планує встановити екрани з масовою пропагандою у школах, комунальних підприємствах та місцевих площах. Програвається і надалі презентація трансляції цієї «інавгурації» юридичних криміналізованих осіб, що стала обовʼязковою для учнів, працівників бюджетних установ та інших верств населення.

Слід згадати, що керівник Головного управління розвідки Міноборони України, Кирило Буданов, попереджав про можливе посилення мобілізації росіян після президентських виборів в РФ. 

А варто зазначити, що Росію повинні очолювати люди, які сьогодні вважаються «героями СВО», за словами самого Володимира Путіна. Президент країни-агресора зазначив це під час свого недавнього послання Федеральним зборам. За його словами, російські військові, які воювали на українській землі, повинні займати провідні посади в державі.

Схожі статті:

  • Зеленський розповів, чим утримує Путіна від ядерного удару
  • Путін стає нелегітимним. Це факт
  • Вибори в РФ: чи визнає Захід їх законними?