На Полтавщині у пари школярів народилася дитина

На Полтавщині у пари школярів народилася дитина

У Полтавській області засудили учня 11 класу, який вагітніє та народив малолітню школярку. Хлопця засудили на іспитовий строк. Про це йдеться у вироку Чутівського районного суду Полтавської області.

За даними суду, учень 11 класу у червні 2023 року зайнявся статевим актом з дівчинкою, якій ще не виповнилось 14 років. Після цього вона народила дитину.

На суді підліток розповів, що в нього із дівчинкою дійсно був статевий акт. Він зазначив, що кохає дівчинку та хоче одружитись на ній, і відноситься до народження сина добре.

Потерпіла дівчинка на суді зазначила, що статевий акт був добровільним для обох сторін. Вони познайомилися у школі і зустрічалися протягом року. Дівчинка також заявила, що планує вийти заміж за 11-класника та просила суд відпустити хлопця.

Батьки підозрюваного та потерпілої підтвердили, що їхні діти зустрічалися, і після народження спільної дитини вони хочуть одружитись.

Суд визнав хлопця винним та засудив його до трьох років іспитового строку.

Нагадаємо, у місті Рені, що на Одещині, жінка народила донечку просто на вулиці. Немовля вона поклала в пакет та понесла до своєї матері.

Читайте також: