На понтонному мосту через Сейм у Курській області спалахнула пожежа

Потужний вогонь на понтонному мосту
Потужний вогонь на понтонному мосту

На одній з понтонних переправ, які були зведені російськими військами через річку Сейм в Курській області, сталася пожежа. Про це повідомив OSINT-аналітик Олівер Александр, посилаючись на супутникові дані.

Згідно інформації, пожежа виникла на переправі на схід від села Зване. Раніше Радіо Свобода публікувало знімки двох подібних переправ, які були побудовані після ударів української армії по мостах у цьому районі.

«Це було швидко. FIRMS виявила пожежу просто там, де був побудований новий понтонний міст», - заявив Олівер Александр.

За даними аналітика, пожежа спалахнула на переправі російських військ через річку Сейм у Курській області на сході від села Зване. Ці понтонні переправи, ймовірно, були створені для забезпечення шляхів відступу російських військ у разі успішного наступу України.

Російська армія розпочала будівництво цих понтонних переправ після знищення українськими військами мостів у цьому районі. Вони, ймовірно, призначені для забезпечення шляхів відступу російських військ у випадку успіху української армії.

До речі, українські військові знищили ще один стратегічний міст на річці Сейм біля села Зване. Про це повідомили російські телеграм-канали і показали фото.

Читайте також