На Путіна було скоєно кілька замахів

Кирило Буданов, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов стверджує, що проти президента Путіна було організовано замах одразу після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

«На Путіна були замахи... На нього був навіть замах за лінією, як кажуть, представників Кавказу не так давно. Це не публічна інформація, російські спецслужби пильно стежать за виходом подібної інформації за межі Кремля. Повністю невдалий замах, але він реально мав місце… Це було приблизно 2 місяці тому. Він був невдалим. Розголосу ніякого ця подія не мала, але вона мала місце», – поділився відомостями, здобутими через агентурні мережі у Кремлі, Кирило Буданов.

Одразу після резонансної заяви начальника української розвідки широка аудиторія розпочала обговорення. Багато політичних експертів, які займаються дослідженням російської пропаганди, вважають, що у разі загибелі Путіна його найближче оточення не розголошує подію. Цілком припустимо, що його роль продовжуватимуть виконувати на публіці численні двійники.