На урядовому рівні готуються кадрові рішення, - Зеленський

Зеленський готує кадрові рішення уряду
Зеленський готує кадрові рішення уряду

Президент України Володимир Зеленський зробив звернення після 890 днів повномасштабної війни. Він розповів про нараду щодо відновлення країни, підготовку до нового навчального року, міжнародні відносини та відзначив заслуги українських військових.

Зеленський провів нараду з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем стосовно відновлення України. Були обговорені питання добудови об'єктів, пріоритети відновлення та кадрові питання. Президент зазначив, що готуються кадрові та додаткові рішення, щоб навесні більше дітей могли навчатись у школах офлайн.

Щодо міжнародних відносин, Зеленський повідомив про підготовку угод та домовленостей на серпень. Він також зазначив про проведення перемовин з ще однією європейською країною і планує візити лідерів в Україну, які мають довжину та філософію домовленостей.

Президент підкреслив важливість забезпечення стійкості країни на майбутні роки, що дасть більше можливостей з огляду на існуючі виклики та загрози.

Велику увагу Зеленський приділив подякам українським військовим. Він відзначив досягнення 15-ї бригади Національної гвардії на півдні країни, яка знищила багато російських систем артилерії протягом місяця. Також він подякував бійцям 1-ї Президентської бригади Нацгвардії, Центру спеціального призначення "Омега" та 5-ї Слобожанської бригади.

Збройні сили України, які були виділені, включають 25-ту окрему повітрянодесантну бригаду та 68-му окрему єгерську на Покровському напрямку, 57-му окрему мотопіхотну та 36-ту окрему бригаду морської піхоти на Харківському напрямку, 14-ту окрему механізовану бригаду на Куп'янському напрямку, десантників "Сімдесятдев'ятки" на Курахівському напрямку та 28-му окрему механізовану бригаду на Торецькому напрямку.

Читайте також