На Закарпатті у приміщенні військкомату помер мобілізований

Мобілізований чоловік лежить без свідомості
Мобілізований чоловік лежить без свідомості

Трагедія в Закарпатті: чоловік помер у військкоматі

У приміщенні одного з військкоматів на Закарпатті сталася трагедія - помер чоловік. Пресслужба Закарпатської Обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомила, що розпочато перевірку цього випадку.

За інформацією ТЦК та СП, 23 травня у військовозобов’язаного, який похизувався в одному з підпорядкованих ТЦК області та був придатним до служби за висновками ВЛК, раптово погіршився стан здоров'я.

«Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду „швидкої“, яка по приїзду констатувала смерть. Висловлюємо співчуття рідним та близьким», - повідомили з ТЦК та СП.

Слідство призначило службову перевірку у зв'язку з цим випадком. Водночас, у військкоматі зауважують, що інколи стаються ситуації, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але в подальшому трапляються трагедії.

Раніше було повідомлено про смерть військовозобов’язаного прямо у приміщенні ТЦК на Дніпропетровщині. Також в Тернополі військовим загинув на дев'ятий день після мобілізації.

Читайте також