Нафтогаз ухвалив рішення про тарифи на газ з 1 травня

У Нафтогазі заявили, що підвищення ціни на газ для населення в найближчому році не буде. Компанія продовжує діяти за тарифним планом "Фіксований" до 2025 року, враховуючи мораторій на підвищення цін. Ціна залишається незмінною - 7,96 грн за куб. м з ПДВ, що дозволяє населенню планувати свої витрати і не турбуватися про неочікуване зростання цін.

"Ми продовжуємо дію нашого тарифного плану "Фіксований" до 30 квітня 2025 року, керуючись чинним мораторієм на підвищення цін. Ціна залишається незмінною – 7,96 грн за куб. м (з ПДВ). Це дозволить вам планувати свої витрати та не турбуватися про несподіваному зростанні цін. Дякуємо вам за довіру до нас", - зазначили в компанії.

Ціна на природний газ для населення в Україні наразі становить 7,96 грн за кубічний метр з ПДВ і залишається незмінною з квітня 2021 року. Однак, ціна може відрізнятись в залежності від постачальника газу.

В Україні є 12 постачальників газу для побутових споживачів. З них у 7 компаній ціна за кубометр нижча за 8 грн, а у 5 - вища.