Найкращі фільми із Заком Ефроном: ТОП за рейтингом

Актор Зак Ефрон в кадрі з фільма
Актор Зак Ефрон в кадрі з фільма

Зак Ефрон досить рано здобув популярність, а з кожним роком філігранно відпрацьовував свою майстерність. Саме тому сьогодні, коли мова заходить про кращі фільми Зак Ефрон, можна скласти цілий список та навіть не один. 

Список Зак Ефрон найкращі фільми може містити досить різні жанри, хоча останні роки актор переважно знімається у комедіях. Йому найбільше пасує таке амплуа, та як зізнається сам актор, він не зважає на відзнаки та не орієнтується на ТОПи тощо. Він насолоджується процесом та змінється.

Найкращі фільми із Заком Ефроном

За тим, як Зак стає мужнім, спостерігала буквально вся Америка. Якщо дивитись на його найкращі роботи, то серед них чимало старих стрічок. Вони також мають високий рейтинг, що доволі показово. 

Зак Ефрон — один із найпопулярніших акторів сучасності, який зумів перетворитися з підліткової зірки в успішного голлівудського актора. Його кар'єра розпочалася з участі у мюзиклі «Класний мюзикл», після чого він став улюбленцем публіки. Проте з роками Ефрон продемонстрував, що його талант не обмежується ролями у молодіжних комедіях, і він може грати в серйозних драматичних та екшен-фільмах. 

найкращі роботи Зака Ефрона

Варто зазначити й досі незвичайний факт про Зака. Кілька років тому він отримав травму щелепи та через це зробив кілька операцій. Тому у зірки стрімко змінилась зовнішність, за що він отримав багато критики. Проте багато глядачів відмічають, що справа не тільки в цьому. Начебто актор полюбив уколи краси, тому його зовнішність змінилась, а обличчя стало не таким руховим як раніше. Проте Зак продовжує зніматись, та його фільмографія тільки збільшується. 

Чудо на Ель-Харбор (2019)

Досить цікава та незвична стрічка, яка наразі має рейтинг 6.6/10. 

«Чудо на Ель-Харбор» — це біографічний фільм, заснований на реальних подіях, у якому Зак Ефрон виконує роль Джона «Чіка» Доног'ю, ветерана війни у В'єтнамі, який вирішує повернутися до Нью-Йорка, щоб зустрітися з друзями і зробити щось насправді важливе для них. Війна для нього залишила глибокі шрами, але Ефрон зумів показати складну і чутливу природу свого персонажа, вклавши в нього всю душу.

Загалом Зак зіграв чуттєво та отримав багато позитивних відгуків. Також в стрічці зачеплена досить важлива соціальна тематика. 

Неймовірно жахливий та підступний (2019)

Одна з вражаючих робіт Зака, в якій він зіграв жахливу людину, про яку знає вся Америка, та й світ загалом. Наразі рейтинг стрічки 6.7/10.

У цьому кримінальному трилері Зак Ефрон зіграв одну з найскладніших і несподіваних ролей у своїй кар'єрі — Теда Банді, одного з найвідоміших серійних вбивць в історії США. Фільм показує історію його арешту та судових процесів, але зосереджений більше на тому, як його дівчина Ліз намагається примиритися з жахливою правдою.

що подивитись з Заком Ефроном

Ефрону вдалося майстерно передати харизматичність Банді, його здатність маніпулювати людьми, і одночасно показати внутрішню порожнечу та страх. Цей фільм дозволив актору продемонструвати свій драматичний потенціал і вийти за межі амплуа «молодіжного героя».

Рятувальники Малібу (2017)

Ще одна комедійна та цікава робота Зака. Хоча рейтинг IMDb складає 5.5/10, глядачам загалом вона дуже сподобалась. 

«Рятувальники Малібу» — це рімейк популярного телесеріалу 90-х про команду рятувальників, які захищають пляжі Каліфорнії. Зак Ефрон зіграв роль колишнього олімпійського чемпіона з плавання Метта Броді, який приєднується до команди рятувальників під керівництвом героя Дуейна Джонсона. Фільм сповнений гумору, екшену та запам'ятовується легкою атмосферою.

цікаві фільми з заком ефроном

Незважаючи на те, що критики фільм сприйняли досить стримано, він став популярним серед глядачів завдяки веселим моментам, фізичним жартам та хімії між персонажами Ефрона і Джонсона. 

Щасливчик (2012)

Цей фільм варто подивитись, якщо хочеться чогось класично старого та цікавого. Наразі рейтинг стрічки IMDb 6.4/10. 

«Щасливчик» — це мелодрама, заснована на однойменному романі Ніколаса Спаркса. Ефрон грає роль морського піхотинця Логана, який під час своєї служби знаходить фотографію незнайомої жінки. Після повернення додому, він вирішує знайти її, і так починається історія кохання. Хоча фільм має досить передбачуваний сюжет, гра Зака Ефрона надає йому особливого шарму.

Ефрон чудово зіграв роль солдата, який переживає внутрішній конфлікт і намагається знайти сенс життя після війни. Це фільм про пошуки надії, кохання та сили духу.

Класний мюзикл (2006)

Фільм «Класний мюзикл» став справжнім проривом для Зака Ефрона, зробивши його улюбленцем підліткової аудиторії. У ролі Троя Болтона, капітана шкільної баскетбольної команди, який мріє про музичну кар'єру, Ефрон продемонстрував свої вокальні та танцювальні здібності. Фільм про підлітків, їхні мрії, труднощі та любовні переживання став феноменом і продовжився двома сиквелами.

ТОП фільмів Зака Ефрона

«Класний мюзикл» підкорив серця мільйонів глядачів і став культовим серед молоді. Хоча цей фільм не є найсерйознішою роботою Ефрона, він заклав основи його кар'єри і зробив його зіркою.

Сусіди. На стежці війни (2014)

Цікава робота Зака, яка точно згодиться для перегляду всією родиною. Наразі рейтинг IMDb складає 6.3/10.

«Сусіди» — це комедія про молоду сімейну пару (у виконанні Сета Рогена і Роуз Бірн), які намагаються знайти мир у своєму новому будинку. Проте їхні нові сусіди виявляються студентами братства, яке постійно влаштовує гучні вечірки. Ефрон виконує роль Тедді, харизматичного лідера братства, який стає головною причиною проблем героїв.

Фільм пропонує багато гумору на тему конфліктів між поколіннями і став популярним завдяки своїй легкої комедійній атмосфері та хімії між головними акторами.

17 знову (2009)

«17 знову» — це комедійна фантастика про Майка О'Доннелла, який одного дня отримує другий шанс повернутися в своє тіло 17-річного підлітка. Зак Ефрон грає молоду версію головного героя, і йому вдається передати складні емоції людини, яка розуміє, що знову стоїть перед життєвими виборами. Фільм поєднує комедію, ностальгію та життєві уроки, що робить його цікавим для глядачів різного віку.

рейтинг фільмів з Заком Ефроном

Ефрону вдається показати не лише легковажність підлітка, але й мудрість дорослої людини, яка переосмислює своє життя.

Читайте також