Народила п'ятірню й залишилась без чоловіка: де і як живе багатодітна українка з Одеси

Багатодітна мама з Одеси, Оксана Кобелецька, має шестеро дітей і живе без батька. Її життя зазнало радикальних змін після вторгнення РФ. Оксана розповідає про свою історію і те, як вони живуть зараз.

Оксана і Сергій Семенов жили в Одесі й виховували донечку Алісу. Вони вирішили мати ще одну дитину, але здивувалися, коли їм сказали, що вони чекають одразу п'ятеро дітей. У 2016 році Оксана народила п'ятірню. Міська рада Одеси допомогла сім'ї, подарувавши їм квартиру і мікроавтобус.

Але нещастя не скінчилося. Спочатку Сергій пішов, а потім повернувся, але Оксана повідомила про розлучення. Вона стала опиратися важким труднощам і забезпечувати свою велику сім'ю. Її сусіди і мешканці міста створили фонд допомоги для неї.

Оксана почала розповідати про свою родину в блозі в Instagram, а також була запрошена на фотосесії та інші заходи.

Де живе сім'я зараз

24 лютого 2022 року, у день вторгнення РФ, Оксана написала про свій страх. Потім вони з дітьми виїхали з Одеси у Кишинів, а потім переїхали до Португалії. Вони знайшли підтримку та допомогу в місті Кашкайш. Оксана повернулася в Україну наприкінці серпня 2023 року, але потім знову виїхала. Йому дуже хотілося повернутися на Батьківщину, але вона зрозуміла, що люди в Україні навчилися жити незважаючи на війну.

Звичайно, ситуацію забагатої сім'ї можна сприймати по-різному, але потреба в розумінні та підтримці завжди залишається. Оксана вирішила поділитися своєю історією, щоб підтримати інших людей, які знаходяться в подібних ситуаціях.