Назустріч неминучому чи бажання повернути ІКЕА в Росію будь-якою ціною

Слідом за офіційною заявою представника ІКЕА, що компанія повністю виходить із ринку Росії, посадовці Держдуми почали знаходити варіанти, як не дати росіянам сумувати по світовому лідеру з продажів стильних меблів. Не дивлячись на постійні спроби замінити лаконічні білі столики, знайти альтернативу компанії так і не вдається. 

Джерело з уряду Росії, якого коментують популярні канали з новинами, повідомляє, що насправді ІКЕА не має наміру повністю виходити із ринку. В заяві йдеться, що компанія продає тільки регіональні точки. Що стосується реальної інформації від представників ІКЕА, то з моменту повномасштабного вторгнення Росії, вона призупинила будь-які продажі своєї продукції. Черги в останній день роботи магазину надовго залишаться в пам’яті користувачів інтернету, як і сльози росіян за синіми іграшковими китами.

Уже 15 червня стало відомо, що компанія назавжди покидає ринок Росії. Чекати покращення ситуація чи міфічного відновлення економіки країни-агресора керівництво ІКЕА не хоче. На кінець літа ситуція не змінилась.