Нав'язливі ідеї Анджеліни Джолі, які зруйнували її шлюб

Якщо відкинути всі чутки та плітки навколо сім'ї Джолі-Пітта і залишити тільки факти, які промовисто підтвердять, що не лише цей, а взагалі будь-який шлюб Анджеліни свідомо приречений.

Бред Пітт та Анджеліна Джолі були разом понад десять років. Він називав її у всіх інтерв'ю найкращою жінкою та мамою на світі, вона хвалила його батьківські та чоловічі якості.

Ідилія закінчилася 19 вересня 2016 року. І, якщо бути чесними, цей союз протримався набагато довше, ніж мав – надто вже сильна в Анджеліні енергетика саморуйнування.

Декілька висловлювань і підтверджень дотримання своїх переконань зробили з Анджеліни заручницю емоцій. Основні з них:

  1. Чоловіки недостойні довіри. Все почалося з батька Джона Войта, який залишив сім'ю, коли Анджеліні ледве виповнився рік. І це той випадок, який вчить не втягувати дітей у дорослі проблеми та конфлікти. Енджі через свій вік, в принципі, не могла пам'ятати сварок між батьками і бути свідком зрад Джона. Проте з раннього віку вона вже точно знала, хто винний у всіх нещастях її матері. Анджеліна зростала, примножуючи стан ненависті до батька, який занапастив кар'єру матері.
  2. Не можна «таке» прощати. Невміння прощати – одна з ключових рис Анджеліни, яка сильно псує їй життя. Людина, що колись оступилася, вже не буде вхожа в її ближнє коло. Винних людей вона вважає за краще не прощати, а викреслювати зі свого життя. Найяскравіший приклад – стосунки з батьком. Ще дитиною, Анджеліна змінила прізвище з Войт на Джолі, тому що не хотіла мати нічого спільного з татом, якому не могла пробачити зраду їх сім'ї.
  3. Страх смерті від раку. Ще кілька років тому поряд із Бредом Піттом на червоних килимових доріжках блищала жінка, яку називали головним секс-символом сучасності. А потім Енджі почала робити собі операції для профілактики естрогензалежної форми раку. У 2013 році актриса повідомила про те, що пройшла процедуру видалення молочних залоз. Ще через два роки з'явилося нове повідомлення про видалення собі яєчників з тією ж метою.
  4. Життя – це біль. Ще в дитинстві Анджеліна навмисно завдавала собі болю, який, за її словами, був для неї «терапією, яка допомагає відчути себе живою». Вона колекціонувала ножі, якими наносила порізи. Тяга до катування свого тіла пізніше трансформувалася в любов до татуювань, яких у актриси з кожним роком стає все більше. З тієї ж причини Анджеліна завжди тяглася і продовжує тягнутися туди, де можна зіткнутися з джерелом болю та його жертвами. Щоранку вона отримує від ООН рапорт про злочини щодо жінок, які коються зараз на території двадцяти країн.
  5. Політична кар'єра. В інтерв'ю французькому «Marie Claire» на запитання, чи не збирається вона піти у велику політику, Енджі прямо заявила, якщо вона зможе бути чимось корисною для своєї країни, світу і для цього потрібно стати політиком, то чому б і ні.

Згодом стало очевидно, що чоловік остаточно перестав бути цікавим Енджі. Він не виправдав її очікувань, і його можна було викреслювати зі свого життя. Що вона і зробила, зайнявшись власним просуванням у політиці, на сцені та у громадському житті, причому досить успішно.