Нажахані жителі Бєлгородської області тікають із прикордонних територій (перехоплення)

Мешканці Білгородської області, де проходить спільний рейд легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" і "Сибірського батальйону", намагаються виїхати з прикордонних територій. Про це розповіли цивільні мешканці області, чия розмова була перехоплена Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

"Якщо буде зовсім неможливо, будемо в Білгороді. Кажуть, люди виїжджають масово, хто може... Ну, хто багатший, напевно, кому є куди їхати... Їдуть люди", - каже жінка.

"Уїзжають масово всі, хто можуть...кому є куди їхати" - перехоплення ГУР

Вона також розповіла співрозмовнику слухи про евакуацію Грайворона в Ракитному і те, що росіяни притягли свою техніку до Грайворона.

"Так вони всюди прориваються, Саша. Тут страх, що в нас відбувається", - каже жінка.

Крім того, жителі Білгородської області очікують посилення мобілізації. "Ну може трохи наберуть людей, щоб допомогти вам закінчити все це. Саша, а що ж робиться? Переглянь, то 200-ті, то 300-ті. А кому воювати? Може, візьмуть тих, хто був у Чечні", - каже жінка.

Нагадаємо, що 12 березня "Російський добровольчий корпус", легіон "Свобода Росії" і Сибірський батальйон увійшли до Курської та Білгородської областей в рамках спільної операції.

Після прориву кордону РФ російськими добровольцями легіон "Свобода Росії" зняв відео зі звільненого містечка Тьоткіно.

13 березня легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон опублікували спільне звернення до жителів міста Білгород та чиновників Білгородської адміністрації.

Читайте також:

  • Російські легіони почали визвольну операцію в Курській та Білгородській областях: все, що наразі відомо
  • Прорив кордону біля Білгорода: Розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя