НАЗК взялося за президента НАЕК «Енергоатом» Котіна

НАЗК розпочало моніторинг життя керівника "Енергоатому"

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало моніторинг способу життя президента Національної акціонерної енергетичної компанії "Енергоатом" Петра Котіна. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Нардеп оприлюднив відповідь Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) на своє звернення, в якому просив агентство перевірити Котіна після публікації розслідування журналістів "Схем". У розслідуванні було розкрито, що теща Котіна купила земельну ділянку та маєток під Києвом на 300 квадратних метрів.

І тепер у будинку з басейном на території за майже 7 мільйонів гривень оселився сам Петро Котін.

Раніше була оприлюднена інформація, що теща керівника держпідприємства "Енергоатом" Петра Котіна придбала елітну нерухомість та землю під Києвом під час війни, офіційно не маючи на те власних доходів. А тепер сам Петро Котін оселився у будинку з басейном, який коштує майже 7 мільйонів гривень.

Крім того, родичка Котіна придбала ще одну земельну ділянку у селі Київської області, яка має виходи до води та огороджена парканом. Ця земельна ділянка складається з трьох ділянок різної площі - 4, 8 та 18 соток, загалом близько 30 соток.