Названий найгарніший пляж у світі

Пляж Лакі Бей в Австралії досить популярний серед туристів, та саме він отримав звання найгарнішого у всьому світі. По ньому вільно розгулюють кенгуру. 

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Сам пляж розташований на території парку та він досить мальовничий. Загалом рейтинг досить простий та складений на відгуках інфлуенсерів, журналістів та експертів. Пляж з кенгуру отримав 9 з максимальних 10 балів. 

Кенгуру на пляжі! Нам дійсно потрібно сказати щось ще про те, чому цей приголомшливий, унікальний пляж знаходиться на вершині списку? Хай буде так, тому що доброзичливі кенгуру – не єдине, що робить його найкращим у світі. У Лакі Бей одні з найбільш незайманих білосніжних пісків і неймовірна бірюзова вода. Протяжність понад 5 км гарантує, що ви знайдете менш людне місце, щоб просто насолодитися всією природною красою. Чи приїжджаєте ви просто подивитися на кенгуру або щоб розслабитися, попірнати, покататися на каное, каяку, прогулятися по зарослих стежках і доріжках, цей пляж абсолютно найкращий у світі.

До десятка найгарніших пляжів світу увійшли: Сурс Д'аржан на Сейшельських островах, Ель-Нідо на Філіппінах та пляж Вайтхейвен в Австралії.