«Не ганьбити ні себе, ні державу»: український продюсер дав пораду alyona alyona

Продюсер закликає Alyona Alyona прибрати публікації у купальнику

Український продюсер Юрій Квеленков звернувся до виконавиці Alyona Alyona у Facebook із проханням прибрати свої фото у купальнику зі всіх соцмереж. Він зауважив, що такі публікації ганьблять не тільки співачку, а й державу, яку вона представляє.

Alyona Alyona та Jerry Heil стали переможцями національного відбору до "Євробачення-2024" з піснею "Teresa & Maria". Вони будуть представляти Україну на міжнародному конкурсі у Швеції.

Квеленков зазначив, що фото співачки у купальнику, де вона їсть кавун, роблять погане враження на європейську публіку. Він закликав Alyona Alyona прибрати такі публікації зі своїх соцмереж і не ганьбити себе та державу.

Продюсер також зазначив, що непублічні особи жіночої статі не мають права публікувати свої оголені фото у соцмережах, за виключенням моделей та спортсменок.

Відповідь Остапчука на хейтерів

Володимир Остапчук, шоумен, дав відповідь своїм колегам, які критикували Alyona Alyona. Він опублікував пост у Instagram, в якому зазначив, що їхня критика є неправомірною.

Також варто зазначити, що мережа нагадала про минулі провини Alyona Alyona, яка представлятиме Україну на "Євробаченні".