Не "шахеди": Повітряні сили знищили п'ять російських дронів

Не

Сили ППО знищили п'ять ворожих безпілотників на півдні України

Минулої доби на півдні України сили протиповітряної оборони (ППО) успішно знищили п'ять ворожих безпілотників. Зазначимо, що цього разу це були не дрони-камікадзе "Шахед", які зазвичай використовують окупанти для атак на нашу країну.

Як повідомляє прес-служба Повітряних сил ЗСУ в Telegram за допомогою джерела "Хвиля", підрозділи протиповітряної оборони на півдні України знищили п'ять російських розвідувальних дронів. Відповідно до повідомлення, у Херсонській області українські захисники забезпечили знешкодження чотирьох безпілотників ZALA та "Орлан-10" у Миколаївській області.

Варто відзначити, що лівобережна частина Херсонської області перебуває під окупацією російських загарбників з 2022 року. З іншого боку, правобережна частина регіону, так само як і Херсон, була звільнена під час настання ЗСУ восени 2022 року.

На сьогоднішній день окупанти щодня обстрілюють прифронтові регіони, зокрема Херсон. Херсон також щодня перебуває під обстрілами ворога.

Варто пригадати, що голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов повідомив, що ситуація на північному та північно-східному кордоні області повністю контролюється, і це стало можливим незважаючи на спроби ворога наступати.

Читайте також: