Не знала про війну в Україні та знайшла спокій

Дивовижна історія сталася з екстремальною туристкою. Вона пробула в повній ізоляції 500 днів під землею. Жінка навіть не знала, що почалась війна в Україні, яка у всіх на слуху. 

Іспанська альпіністка брала участь в унікальному проєкту під назвою “Печера часу”.  Жінка спустилась до печери глибиною у 70 м, та залишилась там на 500 днів. У неї не було ніякого зв'язку зі світом. 

За даними The Washington Post, першим бажанням жінки після “виходу” було прохання прийняти душ. Вона не могла помитися понад 16 місяців. За словами Фламіні, а так звати альпіністку, їй здається, що вона продовжує жити одним днем, коли спустилась до печери. 

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

Жінка зізналась, що не рахувала дні після 2-х місяців. Їй навіть не хотілось виходити на поверхню. Вона багато читала, малювала та насолоджувалась часом на самоті. 

Щоб записати свій досвід, жінка мала 2 камери. Вона залишала записи у спеціальній точці обміну у печері. Туди ж команда доставляла їй їжу. Далі її записи аналізувала ціла група лікарів, дослідників та тренерів. Вони слідкували за станом жінки. 

Наразі Фламіні встановила рекорд, яка людина яка найдовше прожила під землею. До неї рекордсменом був чоловік, який прожив у печері 210 днів.