Неспокійна ніч для росіян: одразу кілька областей були під ударом дронів (відео)

У ніч проти 3 лютого російські області Білгородська, Волгоградська та Ростовська стали об'єктом атаки безпілотників. Про це повідомило міністерство оборони Росії.

За даними російського військового відомства, чотири безпілотники були збиті протиповітряною обороною. Згідно з інформацією, один з дронів був знищений у Білгородській області, два - у Волгоградській, а один - у Ростовській. Про постраждалих не повідомляється.

Фото та відео наслідків удару дрона по нафтопереробному заводу "Лукойл-Волгограднефтепереработка" у Волгограді розповсюджуються в соцмережах.

Нагадаємо, що в ніч проти 3 лютого у Волгограді в результаті падіння дрона сталася сильна пожежа. Вогонь охопив площу 300 квадратних метрів, де зберігалися нафтопродукти.

Також уночі у Воронежі відбувся вибух, працювали системи протиповітряної оборони. Причиною став безпілотник. Російська сторона стверджує, що дрона було зафіксовано та ліквідовано засобами ППО на підльоті до Воронежа.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 31 січня у Володимирській області Росії сталася масштабна пожежа на складі для зберігання взуття. У селищі Муромцеве вогонь охопив 2,5 тисячі квадратних метрів приміщення.