Netflix припинив трансляцію мультсеріалу «Перлина»

У зв'язку зі скороченням кількості передплатників стримінгова платформа Netflix почала зазнавати збитків.

Керівництво Netflix прийняло рішення з метою оптимізації відмовитися від розробки мультсеріалу «Перлина», створеного кіностудією Archewell Productions, що належить Меган Маркл та принцу Гаррі.

У квітні Netflix повідомив, що загальна кількість його передплатників скоротилася на 200 000 за перші три місяці цього року і припустив, що близько двох мільйонів людей збираються відмовитися від сервісу протягом найближчих трьох місяців. В результаті ринкова вартість компанії знизилася більш ніж на $50 млрд.

Кіностудія Archewell Productions, яка була створена герцогами Сассекськими, оголосила минулого року, що Меган Маркл стане виконавчим продюсером «Перлини». Мультсеріал мав розповісти про пригоди 12-річної дівчинки, натхненної впливовими жінками в історії.

Netflix підтвердив, що продовжить роботу над рядом проектів Archewell Productions, включаючи документальний серіал під назвою «Heart of Invictus». Серіал буде присвячений спортсменам, які беруть участь у «Іграх нескорених» для поранених ветеранів, заході, заснованому принцом Гаррі в Гаазі в 2022 році.