Netflix зніме художній фільм за мотивами «Афериста з Tinder»

Стрімінговий сервіс Netflix запустив у роботу художній фільм по мотивам документального проєкту «Аферист з Tinder».

На сьогоднішній день Netflix веде переговори із продюсерами. Сам проєкт перебуває на ранній стадії адаптації.

Інші подробиці, у тому числі про виконавців головних ролей та дату виходу, не розкриваються.

Документальну драму «Аферист із Tinder» поставила британська продюсерка Фелісіті Морріс, взявши за основу історії жінок, які стали жертвами ізраїльського афериста Саймона Леваєва. Він виманив у жертв, за даними слідства, понад десять мільйонів доларів.

У картині докладно розповідається про гіркий досвід трьох жінок із різних країн: Сесілії Ф’єлхой, Пернілли Сьохольм та Айлін Шарлотт. Всі вони познайомилися з Саймоном у популярному дейтинг-додатку, де він представлявся сином мільярдера Лева Леваєва. Зрозуміло, жодного відношення до сім'ї ізраїльських алмазних магнатів він не мав.

Саймон зачаровував своїх жертв розповідями про небезпечний бізнес і не лише. Потім він починав просити у дівчат гроші. Суми з кожним разом ставали все більшими, але привабливий брюнет не збирався їх повертати, хоч і обіцяв.

Незважаючи на те, що Саймона Леваєва неодноразово заарештовували, зараз він чомусь насолоджується вільним життям в Ізраїлі. Більше того, ходять чутки, що шахрай думає про кар'єру в Голлівуді, і навіть планує запустити власне романтичне шоу.