Невдачі у шлюбі Аффлека та Лопес

Подружжя Бена Аффлека та Дженніфер Лопес постійно “наводить шуму”. Ще в далеких двохтисячних пара актора та співачки була надзвичайно популярна. Потім було гучне розставання, а Бен одружився з іншою акторкою. Дженніфер також шукала своє щастя, але великих успіхів не мала. 

Саме тому, коли пара знову зійшлась багато років після розставання, всі прихильники перебували у шоку. В оновлені стосунки пара увійшла з деяким багажем. У Бена за плечима був алкоголізм та розлучення, декілька недовгих романів та досить багато розчарувань. Лопес пережила зраду та, здавалось, вирішила що більш не буде щасливою. 

Здавалось, через стільки років у пари з'явився новий шанс на щастя, проте кожен новий вихід подружжя викликає тільки нові питання. Бен зазвичай виглядає дивно, та наче його змусили робити вигляд щасливого чоловіка, при цьому Лопес досить награно зображає ще більше щастя. 

За інсайдерською інформацією подружжя часто свариться, а деякі з конфліктів навіть застали журналісти. Останні кадри показують, що закохані переживають не найкращі часи. На світлинах можна помітити, як Бен активно жестикулює та наче кричить, а Дженніфер сидить та засмучена його слухає. Світлини були зроблені таємно, а тому виглядають досить правдоподібно. 

Було багато жестів руками, Бен махав руками вгору і вниз, і це виглядало гаряче. Джей Ло виглядала трохи сумною. Вони були так захоплені розмовою, що жодного разу навіть не подивилися вбік. 

У фанатів й без цих світлинах багато підозр, що подружжя не змогло “двічі увійти в ту саму річку”.