Невдалий відпочинок на Мальдівах українського нардепа

Мальдіви пляж відпочинок нардеп святкування
Мальдіви пляж відпочинок нардеп святкування

Поки війна в Україні продовжується, деякі історії депутатів, дійсно, дивують українців. Після того, як стало відомо про «службове відрядження» народного депутата Арістова, йому довелось скласти повноваження. А вже вчора до нього навідались СБУ та ДБР. 

У липні депутат відправився до Європи у відрядження на 3 дні.Та після того він різко “захворів”. Вже 10 липня він онлайн відкрив лікарняний. В цьому йому допоміг столичний медичний заклад. Він мав тривати до 19 липня. Медичний огляд здійснювався тільки на словах, а значить й до електронної системи охорони здоров'я були надані неправильні дані (медичний огляд має відбуватися особисто, а не дистанційно). 

Сам депутат навіть 22 липня фактично знаходився на Мальдівах у досить дорогому готелі на 5 зірок. Саме за цими всіма фактами Арістова й перевіряли. Як тільки розгорівся скандал, депутат склав свій мандат. Українців обурив не тільки факт втечі, але й те як на широку ногу депутат проживав на Мальдівах. Одна ніч за номер в готелі, де Арістов залишився, коштує 100 тисяч гривень.

Читайте також