Невеликий дощ та заморозки: прогноз погоди на 21 квітня

Погода в Україні 21 квітня

21 квітня в Україні очікується вночі без опадів, а вдень – невеликий дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях вночі небуде опадів, а вдень очікується невеликий дощ. Температура вночі становитиме 1-6° тепла, на поверхні грунту можливі заморозки в межах 0-3°, а вдень – 9-14° тепла.

Погода на решті території

На решті території України очікується помірний дощ. У Київській, Чернігівській, Черкаській областях, а також в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Сумській областях очікується значний дощ. На Лівобережжі вдень можливі грози. Температура вночі в Вінницькій, Житомирській, Київській та Черкаській областях становитиме 3-8° тепла, а вдень – 7-12°. На решті території вночі очікується 8-13°, а вдень – 13-18°. У східній частині країни температура може сягати до 23°. Вітер буде північний, північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с, а в південних, східних та центральних областях очікується пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с.

Погода в Києві та Київській області

На Київщині 21 квітня очікується значний дощ. Вітер буде північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень місцями можливі пориви вітру зі швидкістю 15-18 м/с. Температура вночі становитиме 3-8° тепла, а вдень – 7-12°. В Києві температура вночі становитиме 5-7°, а вдень – 7-9° тепла.

21 квітня у Києві та Київській області очікується значний дощ і рівень небезпечності буде жовтим.