Нічна атака дронів на Курську область: вибухи у кількох містах

Нічна атака дронів на Курську область
Нічна атака дронів на Курську область

Сильні вибухи у Курській області

У ніч проти 6 серпня в містах Курської області сталися сильні вибухи. За повідомленням виконувача обов'язків губернатора Курської області Олексія Смірнова, місцева влада повідомляє про атаку безпілотників та роботу протиповітряної оборони.

Вибухи сталися у містах Суджа, Кореньово, Льговське, Белове, Курчатовське та Октябрьське. Спочатку повідомлялося про ракетну небезпеку, а потім про атаку дронів.

Російська сторона звинувачує Україну у повітряному нападі та повідомляє про збиття трьох українських безпілотників. У соціальних мережах Курської області поширюються відео з вибухами, зокрема з міста Суджа, де були особливо потужні вибухи. Також з'явилися фотографії пожежі, яка виникла в районі Суджи через повітряну атаку.

Нагадаємо, що у ніч на 30 липня Служба безпеки України атакувала нафтобазу в Курській області Росії. В результаті атаки виникла пожежа. Також у цей час прогримів вибух у Курську, після якого оголосили повітряну тривогу. Сили оборони України також здійснили удар по важливим об'єктам противника на території Росії, уражено було тягові електропідстанції в Курській області.

Читайте також