«Ніколи не буде нікого, схожого на нього». Мадонна повідомила про смерть брата

Мадонна повідомляє про смерть брата
Мадонна повідомляє про смерть брата

У 63 роки пішов з життя художник, танцюрист, дизайнер і молодший брат Мадонни Крістофер Чікконе. Про це повідомляє Associated Press.

Чікконе помер у п'ятницю, 4 жовтня, в штаті Мічиган, зазначив представник сім'ї Бред Тейлор.

Мадонна в Instagram опублікувала спільні фотографії зі своїм братом та зворушливий пост, в якому описала їхній непростий, але міцний зв'язок.

Вона згадала про їх спільне захоплення танцями у дитинстві, яке стало для них обох шляхом самовираження. Чікконе відкрито жив як гей у консервативному середовищі.

Чікконе був тісно пов'язаний з успіхами своєї сестри у шоу-бізнесі у 1980-х роках. Він знявся у таких її кліпах, як Lucky Star і був арт-директором її світового туру Blond Ambition World Tour і директором туру The Girlie Show.

У 2008 році він видав автобіографію "Життя з моєю сестрою Мадонною", де описав як їхні складні стосунки та роки співпраці. Крістофер Чікконе також працював дизайнером інтер'єрів, створюючи проєкти для будинків Мадонни в Нью-Йорку, Маямі та Лос-Анджелесі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Мадонна написала: "Я рада, що він більше не страждає. Ніколи не буде нікого, схожого на нього. Я знаю, що він десь танцює".

У останні роки Чікконе переїхав до Мічигану, щоб бути ближче до сім'ї. Він був одружений з британським актором Реєм Текером, який був з ним до самої смерті.

Читайте також