"Ніколи не лізь": Трамп висловився про Путіна, Україну та Третю світову

Трамп і Путін промовляють на конференції
Трамп і Путін промовляють на конференції

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що достатньо його прохання, щоб Володимир Путін не вторгався до України, повідомляє "Хвиля" за інформацією з інтерв'ю Bloomberg.

Незважаючи на побоювання щодо його економічної політики, Трамп готується до можливого повернення до Білого дому. Його плани включають зниження податків, збільшення видобутку нафти та газу, посилення міграційної політики та перегляду торгових відносин з іншими країнами.

Трамп також похвалився своїми стосунками з Путіним, стверджуючи, що за його президентства "нам ніколи не загрожувала війна". Він сказав: "Ми з Путіним дуже добре ладнали, у нас були добрі стосунки... Він би ніколи не поліз до України. Я говорив: 'Ніколи, ніколи не лізь в Україну'".

Трамп також висловив думку, що поточна ситуація з безпекою у світі може призвести до Третьої світової війни. Він звинувачує у цьому Джо Байдена. Трамп сказав: "У мене не було війни... Жодної війни, крім ІДІЛ. Мені говорили, що на це піде п'ять років, а мені знадобилося трохи часу, ми їх вибили... Росія не захоплювала жодних територій".

Трамп також заявив, що думав про ослаблення санкцій проти Росії, оскільки він не підтримує обмежень. Він сказав: "Санкціями ми відштовхуємо від себе всіх, хто до нас наближається, тому я не люблю санкції. Я вважав їх дуже корисними з Іраном, але і з Іраном вони були не дуже потрібні".

Там також зазначено, що Трамп висловив свою позицію щодо захисту Тайваню. Він сказав: "Вони забрали близько 100% нашого бізнесу з виробництва чіпів. Я думаю, Тайвань має платити нам за оборону. Знаєте, ми нічим не відрізняємося від страхової компанії. Тайвань нічого нам не дає. Тайвань розташований за 9500 миль від США та в 68 миль від Китаю".

Трамп також розкрив свої плани щодо ТикТок, податків, видобутку нафти та газу, зовнішньоекономічних відносин, міграційної політики та екологічних норм.

Нагадаємо, що Трамп вперше після замаху з'явився на публіці.

Читайте також