Ніяких халатів, тільки сорочки та впевнена зачіска: Лілія Ребрик розповіла, як повинна ходити вдома кожна жінка (ФОТО)

Теплий махровий халат, розтягнуті штани та майка та зібране у хвіст волосся?

Зіркова ведуча каналу "Україна" та акторка Лілія Ребрик, розповіла, як обрати спокусливий, але при цьому зручний одяг, щоб виглядати вдома стильно та доглянуто.

Телезірка зізнається: вона – фанат білих сорочок, а з подовженим варіантом цього елемента одягу можна створити чудовий домашній образ.

Одягаємо під низ майку на бретелях, розстібаємо кілька верхніх ґудзиків на сорочці та спускаємо її, щоб трохи оголити плечі – і у нас готова домашній мегазручний лук. Нічого не видно, можна навіть не втягувати живіт і спокійно ходити. Акцент на плечах – зручно, спокусливо та дуже затишно. До речі, чоловіча сорочка на жіночому тілі – це такий градус довіри, а колір залежить від вашого настрою, — відзначила Лілія Ребрик.

Категоричний домашній антилук Лілії — це халат

Зірка переконана, що жінка має бути яскравим акцентом у будинку.

Якщо перед приходом чоловіка додому переді мною стане вибір — встигнути зварити борщ або привести себе в порядок, то, звичайно, я виберу друге, а борщ ми потім зваримо в чотири руки. Романтика! Це мене чоловік так навчив. Раніше я вважала, що потрібно встигати все приготувати, щоб удома ароматно пахло, і це круто. Але, на жаль, дуже швидко звикають до цього. Тому треба працювати на контрасті – сьогодні борщ, а завтра ви. І знову ви, і знову ви, а іноді борщ, — з посмішкою розповіла телезірка.

Не варто забувати й про зачіску. Лілія каже, що є безліч стильних варіантів, щоб зробити які знадобиться навіть не 5 хвилин, а всього 1. Просто потрібно витратити трохи часу, щоб спробувати та набити руку. Ведуча поділилася варіантом домашньої зачіски, на яку ти витратиш лише 2 хвилини.

Беремо одну пасму праворуч і одну зліва, зав'язуємо їх на потилиці. У дитинстві ця зачіска називалася "мальвінкою". Решту волосся підіймаємо та закидаємо в щілину, яка утворилася під "мальвинкою". І все – зачіска готова, ви собі подобаєтесь. А раптом що – з нею можна і кудись вийти: одягнути великі сережки, нафарбувати губи червоною помадою, і у вас вже готовий вечірній образ, — розкрила секрет супершвидкої зачіски Лілія Ребрик.