Нова витівка блогерів в аеропортах по всьому світу дратує пасажирів

Блогери в аеропортах світу роздратовують пасажирів
Блогери в аеропортах світу роздратовують пасажирів

Блогери в аеропортах почали використовувати новий спосіб для нахабства та дратування пасажирів. Вони стали викладати свої речі у лоток на контролі безпеки аеропорту, фотографувати це і публікувати фотографії у соціальних мережах. Цей тренд стає все популярнішим, і уже є 16 мільйонів постів з таким тегом. На фото зазвичай показуються звичайні речі, які потрапляють у цей лоток: паспорти, навушники, телефони, сумки, взуття і т. д. Проте, під час того, як туристи фотографують свої лотки, інші пасажири затримуються.

Експерти відзначають, що цей тренд може значно збільшити черги в аеропортах. Люди скаржаться на те, що комусь може довестися спішити до виходу на посадку або запізнитися на рейс через таких блогерів.

Такі вчинки блогерів викликають негативну реакцію у коментаторів соціальних мереж. Вони висловлюють своє обурення та кажуть, що в таких випадках вони самі ставлять свої лотки перед блогерами в черзі на контроль безпеки. Нагадаємо, нещодавно один блогер з Австралії був звинувачений у крадіжці особистої інформації пасажирів літаків за допомогою підробних мереж Wi-Fi.

Читайте також