Нові звинувачення про домагання лідера гурту Rammstein

Лідер гурту Rammstein знову потрапив до скандалу. Мова йде про фронтмена гурту Тілля Ліндеманна, на якого завели карну справу стосовно сексуальних домагань. 

Цього разу співака звинувачують у сексуальному насильстві одразу за кількома епізодами. Якщо звинувачення будуть доведені, артисту загрожує 10 років позбавлення волі. Проте з кожним днем з'являються нові звинувачення, а тому строк може значно зрости. 

До попередніх звинувачень додалась нова заява громадянки Австрії. Беата стверджує, що фронтмен гурту поводився з нею жорстоко та сексуально домагався до неї. Інцидент стався на вечірці після концерту. У своєму готельному номері чоловік заявив дівчині, що хоче з неї інтиму, а після відмови кинув її на ліжко. Після цього він її сильно вдарив. 

Я не знаю, скільки часу це тривало. Можливо, 30 секунд, можливо дві хвилини. Потім я встала, і в мене сильно запаморочилося в голові від удару об ліжко. Я одна із жінок, які зазнали сексуального насильства з боку Тілля Ліндеманна, оскільки він торкався мене, хоча я цього не хотіла. Те, що він займає становище рок-зірки, не означає, що може робити з молодими жінками все, що захоче. Так не піде. І тому я хочу все розповісти, адже це сталося зі мною".

Нові звинувачення поки представники співака не коментували.