Нові подробиці ницих дій Грузії

Скандал про відновлення сполучення між Грузією та Росією не вщухає. Влада Грузії вирішила, що під час агресії Росії, що влучний час для відновлення авіасполучення. Грузини одразу відреагували на це, та вийшли на акції протесту. Багато з них вважають, що це “заробіток на крові українців”. 

Проте вже наступного дня влада Грузії додала ще одну компанію, яка буде надавати послуги авіасполучення з Росією. Мова йде про Georgian Airways, яка отримала дозвіл на політ між Тбілісі та Москвою. Перший рейс стартує вже 20 травня. 

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

У ЄС знову висловили занепокоєння діями Грузії. Так вона діє проти санкції ЄС та підтримує агресора Росію. Влада ж Грузії заявляє, що використовує шанс заробити та нічого особистого в цьому немає. 

В ЄС наголошують, що вибір Грузії досить сумнівний. 

Через незаконну війну Росії проти України ЄС і ряд інших держав ввели санкції проти російського авіаційного сектора. Ми і наші партнери не дозволяємо польоти з і в Росію і над Росією. Останнє рішення грузинської влади викликає занепокоєння, враховуючи шлях Грузії в ЄС і зобов'язання Грузії погоджувати свої рішення з рішеннями ЄС у зовнішній політиці, як передбачає Угода про асоціацію Грузія-ЄС".

Тим часом у Тбілісі плануються й нові протести проти дій влади.