Нові подробиці скандалу Шакіри та Піке

Розлучення відомої співачки та не менш відомого футболіста вже претендує на звання самого скандального розставання зіркової пари. З самого початку Піке звинуватили у зраді з молодою моделлю, далі Шакіра випустила провокаційну пісню та зробила “пакості” матері футболіста. 

Вже на початку квітня стало відомо, що Шакіру та її дітей буквально виселили з дому батько Піке. Співачка перебралась до Маямі та, здавалось, ситуація закінчилась. 

Проте вже 11 квітня стало відомо, що Шакіру переслідують. Як виявилось, розлучення створило багато стресу, та найбільше постраждали діти. Їх, як і співачку постійно доймають журналісти. Вони буквально їх переслідують. 

Шакіра опублікувала в соціальній мережі звернення до журналістів, де попросила залишити її дітей в спокої. Вона також наголосила, що для кожної людини потрібне відчуття безпеки у себе в домі, а тому журналістам не раді під домівкою Шакіри. 

Шакіра зробила досить відверте звернення, але в культурній та спокій формі. В кінці вона подякувала всім, хто її підтримує.