Нові чутки навкруги сім'ї Добриніна та Квіткової

Казка, яку показала Квіткова та Добринін, довгий час приносила чимало прибутку. Нещодавно, на тлі новин про розлучення, деякі блогери провели своє розслідування. Вони заявили, що ще до проєкту “Холостяк” колишнє подружжя було знайоме та вирішило роман монетизувати. Також у розслідуванні йдеться про те, що ще у шлюбі Квіткова часто зраджувала. 

Мова йде про розслідування Бориса Беспалова. Блогер розповів деталі життя знаменитого подружжя. Публіці відомо, що Квіткова та Добринін познайомились на шоу “Холостяк”, а потім побралися. Саме на цьому факті вони заробляли чимало грошей. 

За словами Беспалова, який використовує дані з анонімних джерел, все кохання на проєкті було сплановано заздалегідь. Познайомились молоді люди у перукарні, а потім у них почався роман. Далі Добринін став холостяком у популярному шоу, а Даша прийшла туди як учасниця. 

В кінці шоу Добринін обрав Квіткову, потім пара одружилась та у них народився син. Якийсь час пара показувала надзвичайні почуття, а вже після початку війни оголосили про розлучення. Беспалов розповідає, що головною причиною розлучення стали зради Даші. За чутками у неї був роман з бізнесменом та блогером з Києва Євгеном Таллером. Пара й досі разом, але не афішує свої відносини. 

У відповідь на звинувачення Даша опублікувала сторіз. Вона заперечила таку інформацію. За її словами, вона ніколи не зраджувала чоловікові.