Новий альбом та світове турне: Ріанна готує грандіозне повернення

Новий альбом та світове турне: Ріанна готує грандіозне повернення
Новий альбом та світове турне: Ріанна готує грандіозне повернення

Згідно з інформацією від таблоїду The Sun, всесвітньо відома співачка Ріанна працює над новим альбомом та готується до концертного туру. Випуск платівки запланований на 2025 рік – вона стане першою повноформатною збіркою після «Anti», записаної у 2016 році. Шанувальникам виконавиці варто чекати нової музики та турне вже на початку наступного року, повідомляє портал новин META.

Раніше Ріанна взяла тривалу перерву у кар'єрі – практично 10 років вона не випускала нових пісень власного виконання, обмежуючись лише колабораціями з іншими артистами, такими як DJ Khaled, Bryson Tiller та Calvin Harris. За цей час вона сфокусувалася на своєму бренді косметики Fenty Beauty та сімейному житті зі своїм чоловіком – A$AP Rocky, від якого співачка народила двох синів. Тепер вона повернулася до роботи над музикою та планує здивувати слухачів «свіжим звучанням».

Що відомо про майбутній альбом?

Поки що виконавиця не розкриває назви чи обкладинки майбутньої збірки, проте видання The Sun повідомило, що до його трек-листу увійдуть композиції в жанрі реггі та хіп-хоп. За словами близьких до артистки джерел, «вона металася між різними напрямками, але врешті вирішила перезаписати платівку з нуля, тому що їй хотілося абсолютно нового звучання». Саме тому деякі пісні довелося переробити цілком, інші ж – чекали свого часу протягом довгих 8 років.

Спочатку вихід альбому був запланований ще на кінець 2024 року, однак через великий обсяг роботи його доведеться відкласти ще на півроку. Згідно з відомостями іншого інсайдера, співачка знає, що очікування публіки – вкрай високі, тому їй хотілося б вразити абсолютно кожного слухача і «випустити треки, несхожі на все те, що вона колись виконувала раніше».

З тієї ж причини для майбутньої платівки вона записала безліч спільних пісень з різними артистами – однією з них могла стати нігерійська співачка та сонграйтер Ayra Starr. Журналісти зазначили, що на початку серпня вона навідалася на Барбадос – батьківщину Ріанни, спеціально щоб зустрітися з нею та обговорити співпрацю.

Світове турне

Відразу після випуску альбому Ріанна планує відправитися в концертний тур. Він розпочнеться з її виступу на фестивалі Glastonbury – заході, присвяченому сучасній музиці. Його відвідують всесвітньо відомі поп-артисти та зірки рок-сцени, а кількість гостей у середньому становить до 200 000 осіб. У 2025 році артистка має стати його хедлайнером.

Для організації майбутнього турне співачка співпрацюватиме з Live Nation – найбільшою у світі розважальною компанією, яка займається продажем квитків та просуванням концертних програм. У 2023 році її було визнано «найкращим продюсером музичних виступів».

Під керівництвом Live Nation проводилися численні концерти в Африці, США та Європі, а також були підготовлені такі фестивалі, як BottleRock Napa Valley та Governors Ball Music, які щороку відвідують понад 100 тисяч людей. Новини про майбутній тур вразили весь шоу-бізнес – шанувальникам залишається лише стежити за оновленнями у соціальних мережах Ріанни, щоб не пропустити дати випуску нових треків.