Обираємо якісне морозиво: на що варто звертати увагу?

Обираємо якісне морозиво: на що варто звертати увагу?
Обираємо якісне морозиво: на що варто звертати увагу?

Говорячи про стандарт якості у світі морозива, варто зазначити, що в Україні усі виробники мають дотримуватись суворого регламенту ДСТУ. Існують основні стандарти виробництва крижаних солодощів:

  • ДСТУ 4733 – сюди відносять молочне морозиво, вершкове чи пломбір
  • ДСТУ 4734 – це плодове, фруктовий лід та шербет
  • ДСТУ 4735 – з комбінованим складом сировини

Таким чином, кожен, хто бажає купити морозиво, знатиме на що звернути увагу. Бо побачивши, яку саме позначку маркування має десерт – одразу стане зрозуміло, що чекає на вас під обгорткою.

Серед усіх ДСТУ найкращім вважають 4733, оскільки таке морозиво виготовляється без додавання жодних консервантів, барвників та рослинних жирів, а отже без будь-яких «Е».

Саме цей принцип ліг в основу створення новинки від компанії «Ласунка» – «100% пломбір ДСТУ 4733», де навіть назвою підкреслено усі переваги нового десерту. У складі лише натуральні та якісні інгредієнти: молоко, вершкове масло, цукор, яєчний жовток та ваніль, бо тільки таким і може бути справжній пломбір.

Радіємо, що на цьому шляху заручилися підтримкою людини, яка має довіру матусь країни – доктора Комаровського. Але як інакше?

Адже ДСТУ 4733 – не лише суворий стандарт, а й принцип, якого дотримується компанія «Ласунка» при виробництві холодних ласощів. Завдяки чому «100% пломбір ДСТУ 4733» – це гарантований смак та користь!