Обороняв Україну у самому пеклі війни. Згадаймо Анатолія Шекулу

Обороняв Україну у самому пеклі
Обороняв Україну у самому пеклі

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Анатолія Шекулу.

Анатолій Шекула пішов добровольцем у Збройні Сили України з першого дня вторгнення. Він брав участь у боях з окупантами на Чернігівщині та в 47-й бригаді наступу "Магура". Він загинув 12 червня 2024 року.

Анатолій Шекула народився 2 червня 1979 року у селі Фастівці. Він закінчив місцеву школу та Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка. Він працював вчителем молодших класів у Бахмацькій гімназії та в Бахмацькому районі електричних мереж.

Анатолій Шекула добровольцем відразу пішов захищати Україну. Він брав участь у боях на передових позиціях, воюючи в складі 47-ї окремої механізованої бригади "Магура" на Авдіївському напрямку. Його донька, Анастасія, також захищає Україну.

Анатолій Шекула загинув 12 червня 2024 року. Він пам'ятається як людина, яка несла в собі світло та дарувала добро. Його побратими говорили про нього як про мужнього та сміливого воїна. Прощання з ним відбулося 16 червня, на якому зібралися родичі, колеги та побратими. Анатолія Шекулу поховали на місцевому кладовищі.

Ми вшановуємо пам'ять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Вони віддали своє життя за свободу та незалежність України.

Читайте також