Одесит Лібкін різко відповів путіністу Лебедєву, який мріє «жерти» в його ресторані

Одесит Лібкін різко відповів путіністу Лебедєву
Одесит Лібкін різко відповів путіністу Лебедєву

Український ресторатор Савва Лібкін відповів російському дизайнеру, путіністу Артемієві Лебедєву, який заявив, що мріє прямим рейсом літати в Одесу, щоб поїсти в його ресторані "Дача".

Лібкін заявив, що Одеса для Лебедєва більше не світить, незалежно від того, яким кольором волосся він буде.

Моя персональна позиція і водночас позиція всіх одеситів у цьому короткому відео. Зазвичай я вільно спілкуюся українською, але цьому п...дарасу Артемію Лебедєву відповім російською, щоб йому було точно зрозуміло. Артемію, просто йди нах*й. Одеси тобі не бачити, хоч ти будеш із блакитним чубчиком, хоч із жовтим, хоч із помаранчевим. Сиди в Москві, смокчи московський х*й у Путіна й усе. Це все, що тобі залишилося. Крапка.

Відповідь Лібкіна набрала більше 67 тисяч вподобайок.

Нагадаємо, путініст Артемій Лебедєв в інтерв'ю заявив, що давно мріє поїсти в ресторані "Дача" в Одесі.

Нагадаємо, Артемій Лебедєв підтримує політику російського президента Володимира Путіна. Він також занесений до бази сайту "Миротворець" за пропаганду російського нацизму та фашизму, замахи на суверенітет та територіальну цілісність України, а також участь у злочинах проти України та її громадян.

Також з'явилась інформація про підозру колаборанту та пропагандисту Кремля на тимчасово окупованих територіях Донецької області Миколі Черкашину, який очолює медіа-холдинг "ДНР". Він замінив на цій посаді Романа Беседіна, який раніше очолював "інформресурс".

Читайте також