Одесу атакували "шахедами", є "приліт" у житлову багатоповерхівку

Нічна атака рашистів на Одесу - пошкоджено будинки

Унаслідок нічної атаки рашистів на Одесу 2 березня позбирали пошкоджені багатоповерхівки, після чого частина одного з будинків обвалилася. Про це повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

"Чергова терористична атака на мирне місто. Густонаселений район. На місці працюють рятувальники, муніципальні та аварійні служби. Ведуться розбори завалів", - заявив Геннадій Труханов.

Загинула одна людина, а постраждалих надають медичну допомогу. Пошкоджені також інженерні мережі та котельня, будинки поблизу залишилися без опалення.

Російські дрони атакували Одесу

Уночі 7 російських дронів типу Shahed-131/136 були знищені, коли атакували Одесу. Про це повідомила начальниця прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

Один з безпілотників зумів проникнути в обжитий район і влучити у 9-поверховий житловий будинок. Частина під'їзду з 18 квартирами зруйнована.

Шість мешканців цього будинку вважаються зниклими безвісти, рятувальна операція триває. Прокуратура розпочала розслідування за фактом атаки за статтею "порушення законів та звичаїв війни".

Нагадуємо, що президент Зеленський назвав найбільшим розчаруванням під час повної війни.