Один з найбагатших музикантів світу арештований у США без права внесення застави

Арештований музикант без права внесення застави
Арештований музикант без права внесення застави

Американський репер і актор P. Diddy, псевдонім Шон Комбз, залишається в СІЗО в Брукліні, Нью-Йорк, без можливості внести заставу. Він був затриманий і має з'явитися перед судом у середу після обіду. Прокурори запобіжних заходів стурбовані можливістю, що репер може домагатися свідків та перешкоджати справі, якщо його випустять. Вони також мають підозру, що Комбз хотів сколотити багато грошей на заставу та планував втекти з-під варти, використовуючи свій статус і доступ до приватних літаків.

Адвокат репера, Марк Аньїфіло, вирішив оскаржити рішення про невнесення застави і заявив, що їх команда буде боротися за невинуватість Комбза. Він стверджує, що репер не злякався звинувачень і завжди був впевнений, що він зможе довести свою невинність. Адвокат також наголосив, що це не перший раз, коли він і Комбз стикалися з вимаганнями з боку закону.

До того ж, TMZ повідомив, що Комбз був готовий заплатити до $50 млн застави, пропонуючи свій особняк у Маямі на суму $48 млн і будинок своєї матері як забезпечення.

Читайте також