Один з регіонів Росії надіслав для ЗСУ мільйони рублів: губернатор розлючений

Губернатор Кемеровської області (Кузбасу) Сергій Цивільєв заявив, що жителі регіону активно фінансують ворога. Він звинуватив росіян у шахрайстві, через яке витрачаються гроші на підтримку ЗСУ. Цивільєв закликав зупинити цей процес. Інформацію про це він поширив на підприємствах та серед «вразливих» людей, зокрема пенсіонерів. Він стверджує, що всі ці фінансові трансакції здійснюються в рамках «атаки українських спецслужб».

За словами губернатора, ці шахраї змусили кузбасівців переказати мільйони рублів на рахунки, з яких фінансується дрони та озброєння ЗСУ. Він зазначив, що всіх обманюють.

Нас щоденно, щохвилинно атакують українські спецслужби. З початку року шахраї змусили кузбасівців переказати на рахунки, з яких оплачують дрони та озброєння ЗСУ мільйони рублів. Обманюють всіх», – заявив Цивільєв.

Нагадаємо, у Росії проти священника Украї́нської греко-католицької церкви з Омська розпочали кримінальну справу за «реабілітацію нацизму» та «порушення права на свободу совісті та віросповідань» через ікону, на якій зображені Степан Бандера, Роман Шухевич і кардинал Йосип Сліпий.

Російські вчителі провели флешмоб на честь дня народження президента РФ Володимира Путіна, використовуючи портрет молодого Степана Бандери, але не впізнали його.

Також білоруському пранкеру вдалося вислати педагогам завдання від регіонального відділення партії «Єдина Росія» із вимогою провести акцію до дня народження диктатора.

Читайте також:

  • Програв усім «конкурентам»: на виборах Путін зібрав найменше пожертв росіян
  • «Їх використали…» Керівник російського регіону сказав цинічну правду матерям солдатів