Огляд Gates of Olympus — найвідомішого слота в Пін Ап та фріспіни в Instagram

Слот Gates of Olympus від провайдера Pragmatic Play завоював неабияку популярність в індустрії азартних розваг. Ознайомитися із топовими автоматами завжди можна на офіційній сторінці Pin Up в Instagram. Найвідоміший автомат в Pin-Up онлайн виконаний у тематиці давньогрецьких богів, де головним героєм виступає Зевс. Гра пропонує бонусні раунди, символи-множники та максимальний виграш від ставки в х5000. Онлайн апарат має високий показник волатильності та RTP 96,5%. Під час звичайного раунду або бонусних спінів гравці можуть спіймати множники для виграшних ліній: від х2 до х500.

Тематика та особливості графіки у Gates of Olympus

Даний автомат Пін Ап має відмінну графіку. Символи дуже чіткі та барвисті, тому користувач зможе розглянути кожну деталь. Передбачені ефектні анімації та звуки під час переходу в бонусний раунд та випадання множників на ігрове поле. Слот чудово підходить любителям давньогрецьких богів та яскравих артефактів, оскільки головним героєм виступає Зевс. Також варто звернути увагу на цікаві візерунки на момент висвічування загального виграшу.

Ігровий процес у Gates of Olympus

Після запуску даного автомата у певному казино на головному екрані користувачі побачать 6 барабанів у 5 рядів та основні кнопки. Виграшні лінії формуються після відтворення 8 і більше однакових символів. Окрім кнопки для запуску барабанів, є можливість змінити номінал ставки, здійснити покупку бонусного раунду за х100, включити автогру та інше. У додатковому меню є можливість налаштувати наступний функціонал:

  • активувати економію заряду батареї;
  • увімкнути/вимкнути гучність музики;
  • увімкнути прискорення обертання барабанів.

Також на екрані гри ви знайдете окремий розділ із покроковим описом правил розіграшу. Якщо натиснути кнопку у вигляді трьох горизонтальних смужок, то гравцям стануть доступні повтори попередніх виграшів. Ігровий процес у даному слоті Pin-Up онлайн подарує цілу палітру яскравих вражень.

Демонстраційна версія Gates of Olympus

Пограти у цей слот від Pragmatic Play можна безкоштовно. Якщо натиснути кнопку «Демо» на іконці, то ви можете грати на віртуальний депозит в Пін Ап, досліджуючи повний функціонал автомата. Зрозуміло, що при грі в такому режимі виграші не зараховуються на реальний ігровий рахунок. Гра в демо версії — це хороша можливість протестувати RTP, бонуси, волатильність та інший функціонал відеослоту.

Символи поля у Gates of Olympus

У цьому відеослоті на ігровому полі передбачено 10 символів у вигляді цінних артефактів. Один із них — Скаттер із зображенням Зевса. 4 таких знаки відкривають 15 безкоштовних обертань з можливістю спіймати ре-тригер — 3 знаки із Зевсом, які додають 5 безкоштовних обертань. У грі Зевс випадково посилає множники — від х2 до х500.

Дана гра від провайдера Pragmatic Play має яскраві раунди з бонусами та непередбачуваний сюжет. На сторінці Pin-Up онлайн в Instagram часто видаються фріспіни на даний слот, тож ви можете використати цю можливість.