Оксана Марченко просить Ердогана вплинути на визволення Медведчука

У зверненні до українського уряду колишня телеведуча Оксана Марченко назвала заарештованого чоловіка Віктора Медведчука жертвою політичного переслідування. А ось у зверненні до президента Туреччини Ердогана вона стверджує, що дії України є «проявом тероризму».

Оксана Марченко виїхала з України 18 лютого і наразі перебуває у Москві. Можливо, агенти ФСБ попередили дружину путінського кума про повномасштабний напад на Україну, що готувався, і вона спішно покинула країну.

Арешт втікача Віктора Медведчука викликав небувалий резонанс у суспільстві. Оксана Марченко, відчуваючи безвихідь ситуації, записала відео на тлі білої стіни до президента України Володимира Зеленського із проханням звільнити її чоловіка, затриманого СБУ.

За кілька хвилин на власному каналі на платформі Youtube з'явилося ще одне відео. Телеведуча змінила вбрання, прикривши волосся шарфом, і звернулася до президента Туреччини Реджепа Ердогана.

Марченко стверджує, що її чоловік не порушував жодних законів, а його насильницьке утримання вона вважає «проявом тероризму».