Окупанти в паніці повідомляють, що ЗСУ зайняли кілька сіл Курської області

Окупанти в паніці через зайняті сіла Курської області
Окупанти в паніці через зайняті сіла Курської області

У ЗСУ захопили населені пункти Миколаєво-Дар'їно, Дар'їно та Свердликове в Суджанському районі Курської області. Ця інформація була опублікована у російських пабліках і підтверджена телеграм-каналом Astra. За даними росіян, на трасі Рильськ-Суджа ще невідомо, де знаходиться лінія контролю. Є також інформація про бої в населеному пункті Суджі-Гончарівка.

Мешканка Курської області підтверджує, що російські військовослужбовці зайняли Свердликове. Вона повідомила, що у населеному пункті немає світла, води та газу.

Російські пабліки також повідомляють про перекидання резервів українського командування. За їхньою інформацією, українські формування сконцентровані в Юнаківці і прямують до Свердликового чи Гончарівки. Загалом на кордоні ЗСУ знаходиться до двох тисяч українських військових.

Силовики продовжують стежити за ситуацією і підтверджувати інформацію, однак з метою безпеки Сил оборони не всю інформацію розголошують.

Ніч на 7 серпня була відзначена атакою дронів у російських областях. Зокрема, внаслідок атаки постраждали будівлі у Воронежі, знеструмлено 10 населених пунктів у Білгороді та збивали ракети в Курській області. За даними Міністерства оборони РФ, було збито 11 дронів.

Читайте також