Ольга Сумська розповіла про останню розмову з Русланою Писанкою

Українська акторка и телеведуча Ольга Сумська поділилася, якою була її остання розмова з подругою Русланою Писанкою, яка померла 19 липня.

Останній раз Сумська спілкувалася с Писанкою за допомогою мессенджера. Дівчата привітали одна одну. А потім Руслана написала SMS зі словами підтримки, оскільки Ольга поховала свою мати майже одночасно з мамою Писанки.

«Я отримала від Руслани нещодавно SMS, що все буде добре. Вона мені співчувала щодо втрати мами, і я так само, адже наші мами пішли в засвіти практично з різницею в місяць, може трошки більше. І Руслана ховала її по Viber. Всім займався її чоловік Ігор. Це дуже важко», – розповіла Ольга Сумська.

Як відомо, Писанка поїхала до Німеччини на лікування, а от її мама з чоловіком дочки Ігорем залишилися в Україні. Мама Руслани боролася з раком останньої стадії, її стан лише погіршувався. Жінка померла на руках у чоловіка Руслани. Він займався похованням, а потім отримав дозвіл на виїзд до Німеччини. Нажаль там на його долю припало ховати свою дружину.