Оля Цибульська розповіла, як заробляла гроші під час карантину

Зіркова експертка шоу "Співають всі!" Оля Цибульська на знімальному майданчику каналу "Україна" відверто розповіла, від чого їй довелось відмовитись під час карантину та на чому заробляла, коли не було концертів.

За лаштунками талант-шоу співачка зізналась — карантин змусив її замислитись над тим, на чому вона може заробити окрім сцени та пісень.

В якийсь момент всі почали думати: "Що я вмію робити: шити на машинці або проводити якісь тренування?" Але мені цього не хотілось. Пропонували робити онлайн-курс для дівчат, адже в Інстаграмі я постійно спілкуюсь на різні теми з підписниками — вони розповідають про свої переживання, я ділюсь досвідом. Але я все ж не погодилась навіть незважаючи на те, що це заробіток — мені такі речі не приносять задоволення, — зізналась Оля Цибульська за лаштунками каналу "Україна".

Співачка писала нові пісні

І хоч для артистки цей період став справжнім викликом, вона все ж змогла знайти плюси, наприклад, вдосталь поспілкуватись з батьками і побути з сином. 

У період карантину я нарешті навчилася смажити млинці! Тому що мої руки не вміли нічого, крім як тримати мікрофон, — ділиться суддя шоу "Співають всі!" Оля Цибульська. — Але бувало і таке, що без виступів у мене просто їхав дах, тоді я одягала концертні вбрання, робила зачіску, макіяж і йшла в ліс, співати. Нестор був поруч, грав у м'яч, а я співала пісні. Але в цей момент я зрозуміла дуже важливу річ — навіть якщо не буде гастролей і можливості зустрічатись з великою кількістю людей на концертах, я не можу перестати співати — це справа мого життя. І я готова це робити на менших оборотах — не так масштабно, як було раніше. Все одно не кину це!

Мене годували соцмережі

Крім того, співачка розповіла, як заробляла гроші у цей період:

Я сміялась над колегами, які почали активно проводити прямі ефіри і зізнаватись у любові своїм підписникам. Я ж зі своїми шанувальниками не граю в ці ігри, кажу чесно, що люблю тільки маму, тата, сина та найближчих друзів. Підписників я поважаю, і вони для мене, як дзеркало — дивлячись на них, я бачу себе, можу ділитись своїми думками і мені цікаво чути їхні думки. Тому круто, що у нас є таке власне телебачення, де ми можемо обмінюватись енергією. Але, так, соцмережі багато чого мені дали, — зізналась зірка.