Орландо Блум закликав світ подбати про українських дітей. Щемливе відео

Орландо Блум займається українськими дітьми
Орландо Блум займається українськими дітьми

Орландо Блум вражений стійкістю українських дітей

Британський актор Орландо Блум, відомий за ролями у "Володарі перснів" та "Піратах Карибського моря", поділився своїми враженнями про українських дітей. Він стверджує, що стійкість дітей та їхніх родин перед викликами війни його вражає.

Дитячий фонд UNICEF Ukraine опублікував відео з Орландо Блумом, де він розповідає про свій останній візит в Україну. Актор зазначив, що вже двічі був в Україні як посол доброї волі ЮНІСЕФ і особисто зустрічався з українськими дітьми.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNICEF Ukraine (@unicef_ukraine)

Один з прикладів, який вразив Орландо Блума, це історія восьмирічної Мілани. Родина дівчинки була змушена залишити місто через обстріли Ірпеня, і сама дівчинка травмувалася, що призвело до часткової втрати зору.

Актор наголосив на важливості забезпечення дітям в Україні майбутнього, яке б дало їм надію та можливості. Він закликав боротися за безпечне навчання у школах, розвиток потенціалу та зростання дітей в турботливих сім'ях, які отримують соціальну підтримку. Актор підкреслив, що діти є майбутнім України, і на них треба спрямовувати всі зусилля для відновлення країни після війни.

Читайте також