«Орлиці не сповідаються перед гієнами»: донька Фаріон анонсувала книгу з її цитатами

Обкладинка книги Фаріон з її цитатами
Обкладинка книги Фаріон з її цитатами

Софія Семчишин, донька Ірини Фаріон, висловилась про підвищений інтерес до ідей і висловлювань своєї матері після її смерті. Вона також розповіла про плани родини продовжити роботу мовознавиці, зокрема видати книгу з її цитатами.

Семчишин зазначила, що у Фаріон було багато наукових праць і статей, а також YouTube-канал з великою кількістю підписників. Родина планує продовжити видавати її книги, зокрема збірку цитат з назвою "Орлиці не сповідаються перед гієнами". Також буде видана книга про мовознавців разом з подругою Фаріон, Оксаною. Всі її роботи будуть жити й після її смерті.

Донька Фаріон підкреслила, що більшість людей починають цінувати ідеї людини тільки після її смерті, але її мати завжди говорила правду, навіть якщо ця правда була болючою для деяких.

Нагадаємо, Ірину Фаріон вбили у Львові. Несподіваний напад стався на вулиці Масарика. Згодом з'ясувалося, що підозрюваним у вбивстві є 18-річний хлопець з Дніпра, який орендував кілька квартир у Львові протягом тижня перед злочином.

Читайте також:

  • Убивство Фаріон. Суд обрав запобіжний захід підозрюваному (трансляція)
  • Підозрюваний у вбивстві Фаріон дав перший коментар журналістам
  • Львів попрощався з Іриною Фаріон. Фото та відео
  • Заповіт Ірини Фаріон. Пророцтва і найяскравіші цитати з інтерв'ю різних років
  • Справа Фаріон. Хронологія трагедії від слідства та деталі про вбивцю

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 124 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)