Ощадбанк запустив спеціальний банківський продукт для ветеранів

Ощадбанк запропонував ветеранам бойових дій спеціальну кредитну програму для розвитку бізнесу

Ощадбанк став першим банком в Україні, який пропонує ветеранам бойових дій спеціальну кредитну програму під назвою "Бізнес 4.5.0". Про це повідомляє "Хвиля", посилаючись на офіційний сайт банку.

У програмі можуть брати участь ветерани бойових дій, члени їхніх сімей та підприємства, де щонайменше 30% співробітників є ветеранами бойових дій.

Вигідні умови кредитування

Програма "Бізнес 4.5.0" пропонує вигідні кредити на розвиток ветеранського бізнесу до 5 млн грн на термін до 60 місяців. Кредит можна використовувати на придбання основних засобів, ремонт приміщень та поповнення оборотного капіталу.

Ощадбанк також пропонує пільгові процентні ставки від 5% до 9% на інвестиційні цілі та 13% або 4% до 8% на оборотний капітал.

Крім того, у програмі передбачено можливість кредитування на купівлю франшизи на таких умовах: термін кредитування до 120 місяців, власний капітал не менше 30% вартості проекту, сума кредиту до 5 млн грн та забезпечення основними фондами.

Підтримка ветеранського бізнесу

Ощадбанк також пропонує комплексну підтримку для ветеранського бізнесу, яка включає супровід на всіх етапах розвитку бізнесу, безкоштовні консультації персонального менеджера та навчальні програми та семінари.

Більш детальну інформацію про програму "Бізнес 4.5.0" та умови подання заявки можна знайти на офіційному сайті Ощадбанку.

Раніше ми розповідали про пільги дружини учасника бойових дій.