"Остання спроба перед бездоріжжям": аналіз дій окупантів від військового ЗСУ

Аналіз дій окупантів від ЗСУ
Аналіз дій окупантів від ЗСУ

Російські війська, які окупують Донбас, намагаються поспішати досягти результатів до початку бездоріжжя, яке ускладнить проведення військових операцій, повідомив офіцер Збройних сил України Сергій Цехоцький.

"Вони поспішають, справді поспішають до бездоріжжя, тому що донбаський ґрунт у майбутньому не дасть змоги активно проводити якісь військові операції саме в полях. Основна частина бойових зіткнень – поле, і просування теж таким ґрунтом, тому це буде неможливо", – сказав він.

За словами Цехоцького, в Росії людські ресурси виснажуються, тому вони вдаються до видачі громадянства будь-кому, хто запобіг адміністративному або кримінальному праву Росії, і потім пропонують їм вступити в армію.

Офіцер також повідомив, що російські окупанти мають недостатню підготовку за даними, які отримуються від військовополонених.

"Вони йдуть із недостатньою підготовкою, і це для нас добре. Однак їх все одно багато в чисельному складі. І для того, щоб утримувати оборону, наші захисники мають бути більш численними, ніж ворог", – підсумував Сергій Цехоцький.

Читайте також