Отримай за переїзд $16 тис. Регіон Іспанії здивував ініціативою

Спеціальна пропозиція на переїзд в Іспанію
Спеціальна пропозиція на переїзд в Іспанію

Іспанія пропонує віддаленим працівникам $16620 за переїзд і роботу в долині Амброз, що знаходиться на відстані трохи менше трьох годин від Мадрида. Про це повідомляє FoxNews.

Програма спрямована на залучення віддалених працівників та запобігання депопуляції у сільській місцевості. Двоє років - відповідний термін для отримання гранту у розмірі $16 620, якщо працівники зобов'язуються жити та працювати там надовго.

Прітвірадж Чоудхурі, професор Гарвардської школи бізнесу в Бостоні, пояснює, що ця програма змінить місце проживання людей і розподіл талантів.

Долина Амброз складається з гір, зелених пасовищ, мальовничих сіл та місцевих кухонь. Але найбільше село, Герваш, має всього 3907 жителів, і деякі муніципалітети мають менше ніж 200 жителів.

Цифрові кочівники сприяють розвитку місцевої економіки та розподілу талантів. Після пандемії вони стали більш активно спілкуватися з місцевими спільнотами.

У Чилі, на Мадейрі та в Італії існують програми для цифрових кочівників, які пропонують різні пільги у вигляді віз та фінансової підтримки.

Читайте також:

В Італії та Туреччині запрацювали візи цифрового кочівника. Особи, які не є громадянами ЄС та працюють віддалено, можуть отримати право на оформлення візи.

Читайте також

Болгарія перевіряє бойову авіацію
сьогодні, 07:53 83 переглянули
Болгарські літаки в середені перевірки