Відповідь Атрошенко

Нещодавно рішенням суду міського голову Чернігова було усунено від виконання своїх обов'язків. У відповідь він записав звернення до президента України, дорікаючи владі за її незаконні дії.

Владислав Атрошенко донедавна обіймав пост міського голови Чернігова, та у своєму зверненні він наголошує, що рішенням однієї людини від наказів зверху його неправомірно відлучили від своєї посади. При цьому був знехтуваний вибір майже 80% жителів Чернігова. 

Атрошенко наголошує, що саме вказівки пана президента стали причиною такого рішення. Голову відсторонили мінімум на рік.

Конфлікт назрівав давно. Атрошенко не раз звертався до уряду з проханням подумати про простих людей та тих, хто помирає кожного дня на фронті. За його словами влада більше зайнята політичною війною, а ось на долю простих українців вони зовсім не зважають. 

Президенте, якось Ви сказали, що найбільшою помилкою України було безтурботне ставлення до Росії. Найгіршою помилкою може бути лише зневажливе ставлення до народу України.

Жителів Чернігова Атрошенко запевнив, що нікуди не піде та залишиться допомагати своєму народові. Він має намір подавати апеляцію.